2017. február 14. Kari esettanulmányi verseny


Kreatív megoldások, szakmai elismerések az Esettanulmányi versenyen

Szerző: MIZDA BALÁZS

- 2017. február 14., kedd 08:02

Az Üzleti Tudományok Intézet szervezésében, 2017. február 14-én megrendezett megmérettetésen, az Országos Esettanulmányi Verseny on-line fordulójába történő továbbjutás érdekében 8 csapat mérte össze tudását és tapasztalatát Karunkon.

Versenyünkön a jelentkezett csapatoknak, egy működő vállalat stratégiai döntéseit érintő megoldásaikat dolgozták ki és mutatták be szakmai zsűri előtt. A számos, komplex javaslat izgalmas versenyt tartogatott, a mezőny a zsűrit is megdolgoztatta. Hamarosan az országos versenyen bizonyíthatnak Hallgatóink.

A szakmai zsűri az alábbi három csapatot javasolta az Országos Esettanulmány Verseny on-line fordulójában történő indulásra:

  1. Mesternégyes (Horváth Cintia Anna, Szabó Bianka Viktória, Csizmadia Petra, Molnár Antal Bence)
  2. Agymenők (Péter Bálint, Szapor Bettina, Németh Dávid, Zséder Klaudia)
  3. Észbontók (Grobits Barbara, Györe Enikő, Szabó Nikolett, Végh Viktória)

Az Üzleti Tudományok Intézet nevében szívből gratulálunk!

A Soproni Közgázon kiemelten fontos értéknek tartjuk, hogy Hallgatóink a tananyagot a gyakorlati alkalmazás szintjén is elsajátítsák. Az esettanulmány-megoldó versennyel is kiváló lehetőséget biztosítunk arra, hogy Diákjaink a tanórákon túl is gyakorlati tapasztalatokat szerezzenek. A sikeres szereplés érdekében a kommunikáció, a prezentációs készség, az üzleti szemlélet és komplex gondolkodásmód is kiemelt jelentőségű.
Ezúton is arra biztatjuk a Hallgatóságot, hogy a hasonló, gyakorlatorientált képzéshez illeszkedő számos rendezvényünkön (úgy mint a ContactDay, Indiai Vállalati Nap és Integrált Vállalati Hét) is kiemelt lelkesedéssel vegyen részt.
Úgy gondoljuk, hogy a verseny nem kizárólag a szakmai fejlődést szolgálta, hiszen élményekben is gazdag napot jelentett a résztvevők számára.
Kiemelt köszönet illeti meg a verseny zsűrijét és az Üzleti Tudományok Intézet oktatóit, a megmérettetés sikeres megvalósításába fektetett szaktudásuk, energiájuk, idejük elismeréseként.

Köszönjük valamennyi csapat részvételét versenyünkön és gratulálunk a bemutatott, kreatív megoldásokhoz!
 Sikeres felkészülést és szereplést kívánunk a Budapesti Corvinus Egyetemen megrendezett országos versenyen!

Üzleti Tudományok Intézet

Linkek:

Kapcsolódó hírek: