hírek

XI. Soproni Pénzügyi Napok konferencia a LKK-n!

Szerző: DR. SZÓKA KÁROLY

- 2017. augusztus 14., hétfő 07:31

A Soproni Egyetem Lámfalussy Sándor Közgazdaságtudományi Karán immáron tizenegyedik alkalommal kerül megrendezésre az adózási–pénzügyi–számviteli szakmai konferencia.

„Információs aszimmetria a pénzügyekben, a számvitelben és a tanácsadásban” – pénzügyi, adózási és számviteli szakmai konferencia
2017. szeptember 21-22.

A kétnapos konferencia központi témája az információs aszimmetria, az első nap az „Információs aszimmetria a pénzügyekben, a számvitelben”, a második nap pedig az „Információs aszimmetria a tanácsadásban” részekre bontja ezt a rendkívül izgalmas témát. Ezt egészíti ki a csütörtöki és pénteki kreditpontos szakmai továbbképzés, illetve a csütörtöki tudományos szekció, ahol PhD hallgatók és oktatók, kutatók mutatják be szakmai területeiket, aktuális kutatásaikat.
A konferencián a korábbi évekhez hasonlóan ismét a szakma kiemelt képviselői tartanak előadásokat. Tervezett előadóink: Varga Mihály, nemzetgazdasági miniszter; Darák Péter, a Kúria elnöke; Kovács Árpád, a Költségvetési Tanács elnöke; Mérő László az ELTE professzora; Tállai András, az NGM miniszterhelyettese és Piczkó Katalin, pszichiáter.
Sok szeretettel várjuk az érdeklődőket a konferencián!

Linkek:

Kapcsolódó hírek: