Terembérlés

Bérelhető termeink

Aula Előadótermek Tanácsterem Informatikai laborok Tantermek
Aula Előadók Tanácsterem Informatikai laborok Tantermek

Aula

  Elhelyezkedés Technikai adatok Árajánlatkérés
350 fő 250 fő 300 fő 250 fő 200-240 fő

Az udvarbeépítés leglátványosabb része az Aula, amely a 2007. szeptember 19-i avatása óta nem csak az egyetem, hanem Sopron városának is egyik legfrekventáltabb zárt közösségi tere. Ünnepségektől tudományos konferenciákig, vetélkedőktől filmvetítésekig, szentmisétől bálokig, már bizonyította megépítésének indokoltságát és hasznosságát.
Az aula alapterülete téglalap alakú, közel 600 m2. Hossztengelyére merőlegesen lépcsőzetesen emelkedő födémmel, amelynek középső szekciójában felülvilágító kupola biztosítja a természetes megvilágítás egy részét, valamint a természetes szellőzést. Egyik oldala üvegfallal határolt, melynek közepénél helyezkedik el a lépcsőház, illetve a teljes körű akadálymentesítés részét szolgáló lift.
Közel 450 m2-es egybefüggő sík gresslap borítás alatt padlófűtés biztosítja a mindenkori megfelelő hőmérsékletet. A födémet tartó oszlopsor lábazatánál lépcsősor kompenzálja a régi épületrészekhez való csatlakozás szintkülönbözetét. Egyik hosszanti végében mozgáskorlátozott rámpa segít a megközelíthetőségben.
Az aula berendezése mobil, azaz 350 főig tetszőlegesen variálható. A rendezvények pódiumául elemekből összeállítható dobogó szolgál, amely szintén tetszés szerint variálható. Hozzájuk 2 db lépcső illeszthető.
A határoló üvegfal másik oldalán, szimmetrikus elhelyezéssel 2 db belső udvar található, melyeken át kiegészül az aula természetes megvilágítása, illetve jelentősen javítható hőháztartása.
A rendezvényeken túlmenően, az egyetemi hallgatóság is elfoglalta, miáltal valódi közösségi tere is lett a Közgazdaságtudományi Kar campusának.
Akusztikája kiváló! Ezért nemcsak ünnepi rendezvények és konferenciák helyszínéül szolgálhat, hanem zenei rendezvények – hangversenyek – céljára is egyre gyakrabban veszik igénybe.
Kétféle alapelrendezésben használatos az aula. Egyik esetben hosszanti, azaz a színpad az üvegfalra merőlegesen nyer elhelyezést, míg a másik esetben a középső lépcsőházhoz illesztett színpaddal. Művészeti produkcióknál ezen utóbbi a praktikus, illetve a közönség számára kedvezőbb, látványosabb. Mindkét elrendezéshez ízlésesen kialakítható a büfé helye.
Bálokhoz, esküvőkhöz, kiállításokhoz az egyéni igényeknek megfelelően tudjuk kialakítani a belső elrendezést.Előadótermek

E1
előadóterem
E2
előadóterem
Elhelyezkedés Technikai adatok Árajánlatkérés
 
221 fő 194 fő

A Nyugat-magyarországi Egyetem, Közgazdaságtudományi Kar „PPP” konstrukcióban megvalósult udvarbeépítése során két előadóteremmel bővült.
Mindkettő egyik oldalán impozáns ablaksor biztosítja a jó megvilágítást. Kiváló akusztikájuknak köszönhetően akár hangosítás nélkül is tökéletesen hallhatóak az előadások, a lépcsőzetes elrendezés pedig a jó láthatóságot biztosítja.
A Gidai Erzsébet előadóterem tolmácsfülkével is rendelkezik.
Mindkét előadóteremnek összesen négy bejárata: kettő az első, kettő a második emeleten.Tanácsterem

  Elhelyezkedés Technikai adatok Árajánlatkérés
   
60 fő 40-50 fő 40 fő    

A Tanácsterem kisebb előadások, megbeszélések tartásához ad megfelelő, elegáns helyet. Ugyanakkor kiválóan alkalmas a nagyobb – az Aulában tartott – rendezvények esetén étkezések, fogadások lebonyolítására. Tekintettel arra, hogy a Campus hátsó bejáratához közel található, komolyabb étkezések (főételek) lebonyolítására is lehetőség van.
Előszeretettel tartanak itt kötetlenebb vitafórumokat, ahol a körkörös elrendezés még oldottabbá teszi a hangulatot.Informatikai laborok

  Elhelyezkedés Technikai adatok Árajánlatkérés
20.
Informatikai labor
201.
Informatikai labor
202.
Informatikai labor
205.
Videó-konferencia-terem
 
14 fő 15/30 fő 20/40 fő 5 fő

Az informatikai laborok lehetővé teszik az oktatóval közös munkát, tanulást akár alapvető informatikai ismeretek, akár nyelvtanulás, akár egyéb – számítógépekhez kötött – tevékenység során. (A 201-es -s 202-es teremben a nagyobb létszám arra az esetre vonatkozik, ha ketten ülnek egy gépnél.)
A videókonferencia-terem tárgyalások lebonyolítására alkalmas anélkül, hogy a távol élő résztvevőknek utazniuk kellene.
A 20-as számú informatikai labor a földszinten, a többi terem a II. emeleten található.Tantermek

  Elhelyezkedés Technikai adatok Árajánlatkérés
 
18-70 fő

Kisebb-nagyobb tantermeink is igénybe vehetőek tréningekhez, kisebb gyűlésekhez, oktatáshoz. Berendezésük tetszés szerint variálható.
Két tantermünk az alagsorban, a többi terem a II. emeleten található.